ameliakarlsson.blogg.se

26/1
3 inägg på typ 24 timmar! Antingen så försöker jag kompensera för att jag har supermycket plugg nästa vecka och inte kommer göra något speciellt intressant eller så har jag bara haft saker att berätta om dessa 24 timmar. You'll never know!
Det detta inlägg kommer handla om är mina planer för springbreak. Springbreak har man tidigare bara hört talas om i amerikanska filmer och serier men nu kommer även jag få uppleva det. Jag är så taggad!!! Måndag den 25e februari styr jag och mitt scandi-crew kosan mot flygplatsen och åker 4 timmar söderut, närmare bestämt till Varadero i Kuba! De 3 första dagarna ska vi ligga på stranden och bara ha det bra för att sedan på torsdagen åka in till Havanna och vara där i 3 dagar. Vi avslutar veckan med att bo 1 natt på ett all inclusive hotell i Varadero igen. Vi kände att det var smidigare att bo på hotell sista natten eftersom vi ändå måste åka till Varadero igen då flyget går därifrån så på detta sätt har vi tillgång till solstolar hela dagen innan flyget går hem kl 21.00. Alltså HUR KUL?? När jag var mindre var en av mina favoritfilmer Dirty Dancing 2 som utspelar sig i Havanna och hela Kuba är ju som att kliva in i en tidsmaskin, allt ser ut som typ 50-tal. Ett måste nu är att försöka hitta en butik som säljer sommarkläder och bikinis och tyvärr så tror jag det blir en utmaning i ett -20 gradigt Montreal. 
Jag har egentligen inte mer att säga, jag har inte gjort så mycket kul idag. Jag ville mest bara uppdatera er om vad som pågår. Puss och kram, skumbanan 💕