ameliakarlsson.blogg.se

24/2
Idag är jag både arg och glad. Mest glad för imorgon kl 15.40 (kanadensisk tid) sitter jag på ett flyg mot sol och värme. 6 dagar på Kuba, både Varadero som är mer turistigt och Havanna!
Vad har jag gjort sen vi hördes senast då? Jag har blivit klar med mina tentor, jag ska bara lösa en sista inlämningsuppgift idag och sedan har jag 100% spring break. Att jag blev klar med den sista tentan i tisdags innbar att jag typ gav mig själv ledigt resten av veckan. Jag gick på föreläsningarna jag hade men jag läste ju inget inför dem eller så. Minimal effort. Utöver det har jag shoppat osv eftersom jag inte har så mycket sommarkläder med mig hit. Jag har köpt en byxdress, ett par shorts och en bikini. Jag hittade även en supersnygg klänning på American Eagle men dum som jag var så orkade jag inte prova den då så jag tänkte köpa den idag men SÅKLART så var den slut idag... Det är första anledningen till att jag är arg.
Jag hade även tänkt att klippa mig idag eftersom jag måste klippa upp mitt hår lite så jag bokade tid kl 15.30. Kl 16.00 kom tjejen i receptionen till mig och bad om ursäkt för att jag fått vänta men det skulle bara ta 5 minuter till. 10 minuter senare ser det ut som att frisören är klar för hon börjar ta bort den där manteln man brukar få oså men nejnej, hon går bort och börjar tvätta håret på killen hon klipper. Brukar det verkligen ta mer än 1 timme att klippa en killes hår verkligen? Jag gick hem istället så nyklippt hår har jag inte vilket är andra anlendingen till att jag är arg.
Det har såklart hänt trevliga saker i mitt liv också. I fredags var jag, Synnøve och Fredrik på Montreal en lumière! Det var typ en ljusshow. Det var mycket trevligt och efteråt gick vi och tog en drink.
 
Just nu håller jag på och tvättar lite inför imorgon och sedan ska jag packa. Pga Kubas problem med kommunism, yttandefrihet och allt sånt där så vet jag inte hur mycket jag kommer ha tillgång till wifi under resan. Många sociala medier är även blockerade där borta så vi hörs nästa måndag med ett stort reseinlägg!
Puss och kram 💕